Procés Constituent ha assegurat que no hi ha cap acord tancat per una candidatura de confluència amb Podem, ICV i EUiA. La formació liderada per Teresa Forcades ha aclarit que no prendrà cap decisió fins que la proposta sigui debatuda i aprovada pels òrgans interns. Aquest dissabte tenen prevista una reunió i es podria ratificar la decisió si es considera que hi ha tots els elements per fer-ho.

Aquest dimecres a la nit es va fer públic el nom de la coalició electoral Catalunya Sí que es Pot i un full de ruta que passa per un procés constituent que permeti decidir tant l'encaix de Catalunya com el model econòmic i social.

"Seguim treballant i no donarem el vistiplau a cap pacte ni prendrem cap decisió sense haver-ho debatut, treballat i aprovat prèviament als òrgans i espais amb què ens hem dotat", afirma Procés Constituent, i afegeixen que la formació ha apostat des dels seus inicis per una "pràctica política transformadora que canviï de manera fonamental les formes de fer la política institucional".