Un home, que està sent buscat per la policia, va disparar ahir a la tarda amb una pistola dos homes al carrer Pintor Fortuny, al costat de la Rambla de Barcelona, i en va ferir de bala un d'ells, mentre que l'altre es va tallar amb els vidres d'una vidriera que va travessar en la seva fugida.

La policia desconeixia ahir a la tarda els motius del tiroteig i la relació que uneix els tres homes, tot i sospitar que es coneixien i que podria tractar-se d'una venjança.

El succés va passar pocs minuts després de les tres de la tarda, quan l'home armat amb una pistola es va acostar a les altres dues persones, assegudes davant de l'hotel Silken Ramblas, i les va encanonar, moment en el qual aquests van fugir cap a l'interior de l'hotel, del qual no eren clients.

L'agressor va disparar dos trets, segons els testimonis, que van declarar haver sentit dues fortes detonacions. Una de la bales va impactar en un dels homes, mentre que l'altre, en la fugida, es va causar múltiples talls amb els vidres d'una vidriera que es va trencar, pel que sembla, quan va xocar-hi i li va caure a sobre.

El ferit de bala va aconseguir fugir travessant l'hotel, va sortir per la porta del darrere fins a refugiar-se en una botiga de roba al carrer del Carme, on va demanar al propietari que truqués a la policia.

El propietari de la botiga va explicar que havia anat al lavabo i que, en sortir, s'havia trobat un home amb un tret de bala i vomitant, desplomat al terra de la seva botiga, demanant-li que truqués a la policia. "Hi he trucat i han vingut de seguida", va relatar.

El ferit pels vidres també va sortir corrent per la porta del darrere de l'hotel, cap al carrer Jerusalem, darrere del mercat de la Boqueria, on va ser interceptat i auxiliat per la policia.

Els ferits van ser traslladats, un, a l'hospital Clínic, i l'altre, a un centre sanitari, mentre que els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana han muntat un dispositiu per intentar localitzar l'agressor que, segons alguns testimonis, anava encaputxat.

La policia, que està interrogant els testimonis del succés i revisant les imatges de les càmeres de vídeo de la zona per intentar identificar l'agressor, no ha facilitat la identitat ni la nacionalitat de les víctimes.

Els testimonis del succés, entre els quals es trobaven molts turistes, han explicat que l'agressor, després de disparar dues vegades, va fugir corrent del lloc.