L'exportaveu del PSOE a l'Ajuntament de Madrid Antonio Miguel Carmona va dir que dóna suport a la petició d'un grup de delegats socialistes madrilenys per impugnar el Congrés Regional celebrat el 31 de juliol, en considerar-lo "nul" legalment.

Carmona adverteix de la "nul·litat legal" d'aquest Congrés Regional Extraordinari, en el qual es va ratificar la nova secretària general del PSOE-M, Sara Hernández, amb el 55,49% de suport.

Carmona va informar ahir que un grup de delegats que van assistir a aquest congrés i militants del partit anirien a la seu federal del PSOE a Madrid, al carrer de Ferraz, per presentar l'escrit d'impugnació.

"Som davant un congrés en què hi va haver més votants que delegats, en el qual es van transgredir els estatuts i es van dur a terme actes nuls de ple dret", segons Carmona.

El socialista va ser destituït del seu càrrec de portaveu a l'Ajuntament per part de la nova Executiva del PSOE-M, en compliment de les seves facultats, després de la celebració d'aquest congrés, un fet que el mateix Carmona va atribuir a una divisió interna del partit.