Les dotze autonomies que no estan governades pel PP expressaran avui, conjuntament, el seu rebuig a la LOMCE, sobre la qual demanen una modificació del calendari previst, abans de reunir-se amb el ministre d'Educació, Íñigo Méndez de Vigo.

Com ja va passar en alguna de les reunions sobre aquesta llei, presidides per l'exministre José Ignacio Wert, les autonomies que s'hi oposen compareixeran prèviament davant la premsa per llegir un comunicat abans d'acudir a la seu del ministeri d'Educació. Ho va assegurar el secretari d'Educació del PSOE, José Miguel Pérez, que va explicar que la sectorial d'avui es convoca "tard" i a iniciativa de les comunitats, que van ser les que després de les eleccions van demanar a Educació que inclogués una "reunió urgent" pels problemes que genera la posada en marxa de la norma.

Pérez va destacar 2 de les problemàtiques que es faran arribar a Méndez de Vigo: la implantació de la LOMCE a l'ESO i al batxillerat en el curs que comença al setembre i les avaluacions externes.