El grup d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona ha acordat amb l'equip de govern 22 inversions a la ciutat que s'executaran aquest mateix any a càrrec del superàvit.

ERC votarà a favor de la modificació del pressupost del 2015 per evitar que es generin 96 milions de superàvit. Les 22 inversions formen part del centenar de propostes d'inversió als diferents districtes realitzades per ERC perquè s'executessin aquest any.

Entre les inversions acordades, el president del grup municipal d'ERC, Alfred Bosch, va destacar les partides que permetran avançar en les obres al mercat de Sant Antoni i a l'espai Germanetes, a l'Eixample, i les compres de la Foneria de Canons i del Teatre Principal, a la Rambla.

Bosch va explicar que "la filosofia de generar obres i cobrir necessitat dels ciutadans més que generar superàvit" és el que ha facilitat l'acord. Tot i que no s'han volgut detallar els acords d'ERC amb el govern de Colau sobre el pressupost del 2016, Bosch va avançar algunes inversions que s'hi preveu incloure. Entre aquestes, hi ha una residència d'avis i una guarderia a les casernes de Sant Andreu, els camps de futbol Montsant i del Baró de Viver, entre d'altres.