La policia va escorcollar ahir al migdia la segona residència que Jordi Pujol Ferrusola té a Bolvir. Els agents, acompanyats del mateix Pujol, van entrar a la finca amb algunes caixes de cartró per recollir documentació quan passaven uns cinc minuts d'un quart de tres de la tarda i en van sortir unes dues hores més tard.

En total, van participar a l'escorcoll vuit membres de la policia espanyola, alguns d'ells vestits de paisà. Pujol Ferrusola, que, segons fonts policials es va mostrar "molt col·laborador", va arribar a casa seva acompanyat de dos agents vestits de paisà i amb el braç penjant, ja que es troba convalescent d'una operació quirúrgica.

D'altra banda, la Policia Nacional va endur-se sis caixes amb documentació del despatx de Jordi Pujol Ferrusola i de la seva secretària, al carrer Ganduxer de Barcelona. Els efectius de la UDEF encarregats de dur a terme l'escorcoll van ser al lloc durant onze hores, des de les deu del matí, recopilant documentació.

El despatx és la seu de tres de les empreses de Pujol Ferrusola, Project Màrqueting Cat, Active Translation, i Iniciatives, Màrqueting i Inversions, i va ser l'escorcoll més llarg i exhaustiu del dia. L'advocat de JPF, Cristóbal Martell, i els fiscals anticorrupció es van desplaçar al despatx cap al migdia.

Allà haurien trobat nombrosa documentació referent a les tres empreses i els seus moviments de fons, però fonts properes a la família Pujol van explicar que gairebé tota la documentació rellevant ja estava d'abans en poder del jutge i de l'Agència Tributària, tal com els havia estat requerida.