La Policia alemanya ha anunciat aquest divendres la troballa dels cadàvers d'almenys vuit bebès embolicats en tovalloles i bosses de plàstic en un habitatge de la petita localitat bavaresa de Wallenfels. També han anunciat que s'està investigant una dona de 45 anys que va viure a la casa i que podria ser la mare dels nadons.

La Policia i la Fiscalia de Coburg, a càrrec de les investigacions, va informar en un primer moment de set cadàvers, però aquest divendres a la tarda han trobat un vuitè cos a la casa.

Segons els primers detalls facilitats pels investigadors, una persona va alertar diojus al vespre els serveis d'emergències que havia trobat el cos d'un bebè en l'habitatge. Després d'arribar al lloc, els serveis sanitaris i la Policia van trobar els primers cossos en una de les dependències de la casa.

Les restes mortals es trobaven "en mal estat", per la qual cosa la Policia va demanar des del primer moment esperar al fet que conclogués el treball dels forenses per determinar si podia haver-hi altres bebès. Els resultats de les autòpsies no es coneixeran fins a principis de la setmana vinent, per la qual cosa fins llavors no se sabrà la causa de les morts, quan van ocórrer o fins i tot el sexe dels bebès.

Els investigadors han assenyalat que no es pot saber encara si els bebès van néixer vius i s'han limitat a informar que busquen a una dona de 45 anys que va viure a la casa per interrogar-la. Ni la Policia ni el fiscal encarregat del cas, Martin Dippold, però, han facilitat detalls sobre aquesta dona.

Segons el popular diari Bild, la sospitosa es diu Andrea G. i va residir a la casa durant 18 anys al costat del seu marit, fins que al setembre, després d'una forta disputa, es va mudar a un altre pis d'aquesta localitat de 2.800 habitants. La família era originària de Wallenfels i semblava ben integrada en la localitat. Amb el seu marit, Andrea G. havia tingut tres fills -que ara tenen entre 12 i 13 anys- i comptava amb altres dos fruit de relacions anteriors.

Segons fonts citades pel Bild, la pròpia dona, en estat d'embriaguesa, havia explicat més d'una vegada que ocultava cadàvers de bebès a la seva casa, cosa que va arribar a l'orella de l'actual inquilina de l'habitatge, Diana W. Alarmada, la nova inquilina va decidir inspeccionar a fons la casa fins trobar els cossos en una antiga sauna que ara s'usava com a traster, entre borses i mocadors.

Nombroses càmeres de televisió es van apostar avui enfront de l'habitatge, en les finestres del qual de la planta superior podien veure's penjats retallades i dibuixos infantils.