Els pesos pesants socialistes s'obliden de Manresa en campanya electoral.

Ahir la Federació del Bages, Berguedà i Solsonès del PSC va informar que la candidata número 1 per Barcelona a les eleccions generals, Carme Chacón, no podrà ser a Manresa avui.

Problemes d'agenda explicaven l'absència de la cap de llista del PSC per al 20-D, tot i que la seva presència a la capital del Bages havia estat anunciada.

Es dóna la circumstància que en l'anterior contesa electoral, la del 27 de setembre, el candidat del PSC, Miquel Iceta, va fer el mateix i, tot i que s'havia anunciat la seva presència a Manresa en plena campanya electoral, va ser anul·lada a darrera hora.

El PSC no va aconseguir portar el seu candidat, Miquel Iceta, a Manresa, un dels feus tradicionals del socialisme a la Catalunya Central. Iceta havia de venir a un dinar amb militants i simpatitzants, però arran de la presència de Pedro Sánchez i Felipe González al Principat es va decidir canviar l'agenda perquè els pogués acompanyar. En unes altres circums-tàncies, ara es torna a repetir la història amb Carme Chacón.