Els diputats tarragonins del PSC Carles Castillo i Rosa Maria Ibarra van reclamar ahir al Govern de la Generalitat que aclareixi quina és la seva postura sobre el futur del CRT de Vila-seca i Salou i que impulsi definitivament el projecte turístic i d'oci conegut inicialment com Barcelona World. Els socialistes van reivindicar que el projecte es va "humanitzar" fa dos anys amb l'acord subscrit entre CiU i PSC i que ara esdevé prioritari per generar ocupació.

Els diputats socialistes van criticar la proposta del Govern català de celebrar una consulta i van considerar que només respon a una "maniobra de confusió" per dilatar el projecte i "ocultar" les desavinences que genera a Junts pel Sí.

Els socialistes van afirmar que una consulta és innecessària, però en tot cas van reclamar que es faci amb celeritat i que es limiti només a les comarques tarragonines. Carles Castillo va lamentar la "confusió" i els diferents posicionaments expressats per diversos membres del Govern sobre el futur del projecte i va reivindicar "seriositat" i "responsabilitat", ja que el projecte és imprescindible per generar ocupació.