Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 38 anys acusat de set agressions sexuals al districte de l'Eixample de Barcelona, on assaltava dones joves, amenaçant-les amb arma blanca, quan accedien al portal de casa. Segons la policia, el detingut és de nacionalitat espanyola i veí de Molins de Rei, que hauria comès les agressions sexuals entre el setembre de l'any passat i aquest març.

L'acusat actuava sempre de la mateixa forma, ja que abordava les víctimes de matinada quan entraven al portal de casa, en tots els casos a l'Eixample, i a l'interior les amenaçava amb arma blanca i consumava l'agressió sexual. En tres casos, els assalts van quedar en temptativa ja que les víctimes van poder fugir, però en els altres quatre casos denunciats la violació es va consumar, segons els Mossos.

En actuar sempre de la mateixa manera, la policia va treballar amb la hipòtesi que l'autor de les violacions era el mateix, per això fins ara se li atribueixen set agressions, malgrat que la xifra podria augmentar, ja que els agents encara tenen gestions pendents de resultat.