Salah Abdeslam, el terrorista més buscat pels atemptats de París, ha estat detingut durant un operatiu policial que ha tingut lloc aquest divendres al barri de Molenbeek (Brussel·les), segons informen diversos mitjans belgues. El presumpte gihadista hauria resultat ferit durant l'operació.

D'acord amb la cadena de televisió francòfona RTL, s'han escoltat una desena de trets i s'han llançat granades al carrer Quatre Vents de Molenbeek, on podria haver mort un home, a qui testimonis han vist caure abatut a terra.

La mateixa font assenyala que les forces haurien trobat durant l'operatiu a Abdeslam, i afirmen que hauria resultat ferit en el tiroteig juntament amb una altra persona.

Abdeslam, nascut a Brussel·les i de 26 anys d'edat, va ser qui va llogar el Volkswagen Polo empleat per una de les cèl·lules terroristes que van atacar la sala de concerts Bataclan, on van morir 89 de les 130 persones mortes en la matança del 13 de novembre passat.

Segons la Fiscalia belga, Abdeslam hauria aconseguit escapar a l'últim moment de la batuda que la policia va efectuar dimarts passat a un apartament del barri de Forest (Brussel·les), on els agents van trobar restes del seu ADN.