L'exalcalde de Barcelona i actual regidor de CiU a l'oposició, Xavier Trias, va reconèixer que el consistori li va pagar un viatge a l'illa de Menorca amb motiu del casament de la filla de l'expresident de la Generalitat de Catalunya Artur Mas, al qual va assistir, segons va assegurar, en qualitat de primer regidor de la Ciutat Comtal l'any 2013.

En declaracions a BTV, Xavier Trias va negar que el consistori barceloní li pagués cap viatge d'oci mentre ocupava el càrrec d'alcalde de la capital catalana.

"Tots els viatges particulars me'ls he pagat jo", va assegurar ahir Trias, que va reconèixer que el desplaçament que va fer a l'illa de Menorca per assistir al casament de la filla d'Artur Mas sí que l'hi va pagar l'Ajuntament de Barcelona perquè el va fer "com a alcalde".

Preguntat específicament per si el consistori barceloní va pagar el seu viatge al casament de Patricia Mas, Xavier Trias va dir: "sí, és cert, però només el meu, no el de la meva dona, que el vaig pagar jo".

Trias va assegurar que si va anar a aquest casament va ser perquè en aquell moment era "l'alcalde de Barcelona", va dir en l'entrevista a BTV.

L'exalcalde de la capital catalana va atribuir la informació d'un diari digital que ha revelat aquests viatges i els d'altres regidors del grup municipal de Convergència i Unió (CiU) al llarg del període 2010-2015 al "joc brut i a una manera d'actuar lletja" per part d'"algú" de l'Ajuntament de Barcelona.

"En lloc de fer tants estudis del que hem fet aquests anys i voler-ho explicar, que és un estil molt típic d'alguna persona d'aquest govern, que treballin i facin que l'Ajuntament vagi endavant", va argumentar Trias, i va afegir que "sé d'on ve" aquesta filtració de dades, sense afegir res més.