La CUP de Montcada i Reixac ha enviat a la Guàrdia Civil la documentació de 18 contractes adjudicats en els últims 10 anys a la ciutat per valor de més de 7 milions d'euros en el marc del cas Inipro, i en els quals el partit veu "sospites" d'irregularitats.

Segons va explicar el regidor de la CUP Gonzalo García, els contractes "sospitosos" van començar a adjudicar-se el 2006 i s'haurien adjudicat a empreses destacades com Inipro, Iniciatives i Programes, Gallet i Associats o Educare XXI S.L., i la CUP ha enviat tota la documentació a la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF). També, actualment, només queden uns pocs contractes vigents, que són els de la gestió de tres llars d'infants del municipi, adjudicades per 3 anys a Educare per valor de 788.724 euros anuals, i el pla de barris de Can Muntanyeta, adjudicat a Iniciatives i Programes per 27.000 euros.

"Nosaltres no volem parlar de fets delictius, que sigui l'autoritat judicial qui ho faci, però tenim molts dubtes sobre possibles irregularitats. Tot i així, no farem acusacions, perquè no ens volem enganxar els dits, ja que no som juristes", va afirmar García.