Un accident de trànsit en què es van veure implicats dos camions va acabar amb la vida d'un nen de 12 anys que viatjava en un dels vehicles. Malgrat els intents per part de l'equip mèdic de salvar la seva vida, aquests només van poder certificar la seva mort.

Els fets van passar al voltant de les 11.00 hores a la carretera A-7 en sentit cap a València, concretament al quilòmetre 365 de l'esmentada via i en el terme municipal d'Alginet, quan dos camions han xocat per encalç en copejar un dels vehicles a què circulava immediatament davant d'ell. El conductor del primer vehicle, d'origen portuguès, va resultar ferit lleu, mentre que el que va causar la col·lisió el pilotava un home d'origen polonès que anava amb el seu fill de 12 anys, el qual va morir a l'acte, ja que l'impacte es va produir a la part davantera dreta, on anava assegut el menor. Els dos conductors van donar negatiu en la prova d'alcoholèmia.

Al lloc dels fets s'hi han desplaçat sis dotacions de la Guàrdia Civil, els bombers d'Alzira i Catarroja amb dos Bombes Urbanes Pesades i personal sanitari. Els bombers van treure el menor, que havia quedat atrapat a la cabina del camió, mentre el pare del nen va haver de rebre assistència a l'entrar en estat de «xoc».

Dos dels tres carrils existents van ser tallats per facilitar l'actuació dels serveis d'emergència, la qual cosa va originar una retenció de quatre quilòmetres, segons fonts de Trànsit. A les 14.15 hores es va anar recuperant la normalitat a la carretera. La Guàrdia Civil investiga les causes de l'accident i ja ha iniciat les gestions davant el consolat polonès per dur a terme la repatriació del cadàver.