Els cadàvers de dos homes que presentaven ferides d'arma blanca van ser trobats ahir a l'interior d'un pis de Santa Coloma de Gramenet (el Barcelonès), segons van informar els Mossos d'Esquadra.

Al voltant de les 11:45 hores, els Mossos d'Esquadra van rebre un avís que els va alertar que s'estava produint una baralla en un habitatge de Santa Coloma de Gramenet, situat al barri del Fondo.

Els agents que es van traslladar al lloc dels fets van trobar a l'interior de l'habitatge dos homes morts que, segons fonts pròximes a la investigació, tenien entre 25 i 35 anys i que presentaven ferides d'arma blanca. Un dels finats va rebre una ganivetada mortal al coll, mentre que l'altre en va rebre una altra al pit.

Se'n desconeixen els motius

La baralla, segons les fonts, s'hauria produït entre les persones que compartien el pis, d'origen llatinoamericà, per motius que es desconeixen.

L'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord dels Mossos d'Esquadra es va fer càrrec de la investigació per intentar aclarir els fets.

La policia, que va començar a prendre declaració a veïns de l'immoble on es va registrar aquest succés, intenta descobrir si en la baralla entre companys de pis van intervenir només els dos homes que van morir o si hi van participar més persones.