La companyia de telefonia Movistar ha instal·lat una antena telefònica a Berga per reforçar la cobertura mòbil a la ciutat tenint en compte la gran multitud de persones que s'aplegaran a la vegada en un mateix espai coincidint amb la manifestació de la Diada de demà, diumenge.

Com han explicat fonts de la companyia a Regió7, és habitual que es reforci el servei en casos extraordinaris com l'esdeveniment que acollirà demà la capital berguedana. Les mateixes fonts han recordat que s'espera una gran confluència de persones en un moment determinat i en un mateix lloc, i per tant, un augment de la demanda del servei de telefonia.

Els responsables de la companyia esperen que amb la instal·lació temporal de la unitat mòbil al capdavall del passeig de la Pau, entre el parc de les Aubes i el bar Dickens, a prop d'on es farà la concentració, es pugui donar resposta a tots els usuaris, tot i que no s'ha pogut detallar quina és la potència ni la capacitat d'aquest repetidor.

En aquest sentit, les mateixes fonts han recordat que tot dependrà de l'ús que en facin els clients dels telèfons mòbils i han admès que el servei podria funcionar amb més lentitud que de costum. És previst que altres companyies també reforcin el seu servei per donar cobertura a les més de 70.000 persones que demà s'aplegaran a la ciutat.