La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta, en canvi la màxima baixarà lleugerament. La temperatura mínima oscil·larà entre 6 i 11 ºC al Pirineu, entre 9 i 14 ºC al Prepirineu, a la depressió Central i al prelitoral nord, entre 11 i 16 ºC a la resta del prelitoral i entre 13 i 18 ºC al litoral. Pel que fa a la màxima arribarà a valors de 16 a 21 ºC al Pirineu, de 19 a 24 ºC al Prepirineu i a l'interior del quadrant nord-est, i de 21 a 26 ºC a la resta.

MANRESA: Sortirà el sol durant les primeres hores del dia. Després podrien aparèixer núvols alts. A la tarda el cel estarà serè.

BERGA: La jornada començarà amb núvols de tipus mitjà i alt. Deixarà alternança de núvols i clars. A la tarda el cel es mantindrà serè i sortirà el sol.

IGUALADA: Sortirà el sol durant les primeres hores del dia. Després podrien aparèixer núvols alts. A la tarda el cel es mantindrà serè i sortirà el sol.

PUIGCERDÀ: La jornada començarà amb núvols de tipus mitjà i alt. Deixarà alternança de núvols i clars. A la tarda s'alternaran els núvols i les clarianes. Aquesta situació es mantindrà durant la nit.

MARTORELL: Hi haurà bancs de boira a primeres hores del dia, que es dissiparan i donaran pas a un cel clar. A la tarda el cel estarà serè.

SOLSONA: Hi haurà bancs de boira a primeres hores del dia, que es dissiparan i donaran pas a un cel clar. A la tarda el cel es mantindrà serè i sortirà el sol.

LA SEU D'URGELL: Hi haurà bancs de boira a primeres hores del dia, que es dissiparan i donaran pas a un cel clar. A la tarda el cel estarà serè.