Al principi i al final del dia hi haurà intervals de núvols baixos al litoral i al prelitoral sud i central, i a la depressió central. A la resta predominarà l'ambient assolellat amb cel serè o poc ennuvolat. Malgrat tot, a partir de migdia creixeran núvols d'evolució diürna i alguna nuvolada al Pirineu, Prepirineu i punts del prelitoral amb petits plugims aïllats. Al final de la jornada arribaran bandes de núvols alts per l'oest del país.

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa i es mourà entre 5 i 10 ºC al Pirineu, entre 8 i 13 ºC al Prepirineu, entre 12 i 17 ºC a la depressió central i al litoral i prelitoral nord, i entre 15 i 20 ºC a la resta. La màxima pujarà lleugerament. S'arribarà a valors de 20 a 25 ºC al Pirineu, de 23 a 28 ºC al Prepirineu i de 25 a 30 ºC a la resta del país.

Manresa

Cel ennuvolat durant el matí. A les hores centrals del dia apareixeran algunes clarianes. A la tarda s'alternaran els núvols i les clarianes. Aquesta situació es mantindrà durant la nit.

Berga

Els clars i els núvols s'alternaran durant tot el matí. A la tarda el cel estarà cobert, amb plugims intermitents.

Solsona

Els clars i els núvols s'alternaran durant tot el matí. A la tarda s'alternaran els núvols i les clarianes. Aquesta situació es mantindrà durant la nit.

Puigcerdà

Els clars i els núvols s'alternaran durant tot el matí. A la tarda el cel estarà cobert, amb plugims intermitents.

La Seu d'Urgell

La jornada començarà amb núvols de tipus mitjà i alt. Deixarà alternança de núvols i clars. A la tarda s'alternaran els núvols i les clarianes. Aquesta situació es mantindrà durant la nit.

Martorell

Els clars i els núvols s'alternaran durant tot el matí. Cel ennuvolat a la tarda. A última hora del dia apareixeran algunes clarianes.

Igualada

Els clars i els núvols s'alternaran durant tot el matí. A la tarda, núvols de tipus mitjà i alt, situació que es mantindrà durant la nit.