Augment ràpid de la nuvolositat que deixarà el cel cobert o molt ennuvolat en general fins al migdia. A partir de llavors, s'obriran clarianes a la meitat oest, alhora que creixeran nuvolades a punts de muntanya que tornaran a deixar el cel localment molt ennuvolat o cobert.

Fins a migdia s'esperen precipitacions a qualsevol punt del país tot i que seran menys probables a l'extrem sud. A partir de llavors, se n'esperen en forma de xàfec a punts de la meitat est i resta del prelitoral i Pirineu. Seran febles o moderats, si bé seran localment fortes a punts del sector central del litoral i prelitoral, l'altiplà central i resta de la meitat est. Aniran acompanyades de tempesta i localment amb pedra i acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants tot i que localment seran abundants.

La temperatura mínima serà semblant. Es mourà entre 10 i 15 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 12 i 17 ºC a la depressió Central i prelitoral i entre 15 i 20 al litoral. La temperatura màxima serà més baixa tret de l'extrem sud on serà semblant o lleugerament més alta. Es mourà entre 17 i 22 ºC al Pirineu i Prepirineu i entre 21 i 26 ºC a la resta del territori.

Manresa

Cel tapat a primera hora. La situació anirà millorant a mesura que avanci el matí. Cel ennuvolat a la tarda. A última hora del dia apareixeran algunes clarianes.

Berga

Cel ennuvolat durant el matí. A les hores centrals del dia apareixeran algunes clarianes. A la tarda, núvols de tipus mitjà i alt, situació que es mantindrà durant la nit.

Igualada

Cel tapat i possibilitat de xàfecs febles al matí. Hi haurà intervals ennuvolats mitjans i alts a la tarda, que seguiran durant la resta del dia. .

Martorell

Cel tapat i possibilitat de xàfecs febles al matí. Hi haurà intervals ennuvolats mitjans i alts a la tarda, que seguiran durant la resta del dia.

Solsona

Intervals ennuvolats de tipus mitjà i alt al matí, que s'allargaran durant tota la jornada. A la tarda, núvols de tipus mitjà i alt, situació que es mantindrà durant la nit.

Puigcerdà

Intervals ennuvolats de tipus mitjà i alt al matí, que s'allargaran durant tota la jornada. A la tarda s'alternaran els núvols i les clarianes. Aquesta situació es mantindrà durant la nit.

La Seu d'Urgell

Intervals ennuvolats de tipus mitjà i alt al matí, que s'allargaran durant tota la jornada. A la tarda s'alternaran els núvols i les clarianes. Aquesta situació es mantindrà durant la nit.