El ciutadà de nacionalitat brasilera François Patrick Nogueira Gouveia va confessar davant la Guàrdia Civil l'assassinat dels seus oncles i dels seus dos fills, dos nens de 4 i 1 anys, a la localitat de Pioz (Guadalajara), crim pel qual, segons la Fiscalia, podria enfrontar-se a una condemna de presó permanent revisable.

L'autor d'aquest crim quàdruple va arribar la tarda de dijous a la Comandància de la Guàrdia Civil a Guadalajara, on, segons van informar fonts de la investigació, el jove, de 20 anys, va reconèixer haver comès els fets però no va oferir gaires detalls. Nogueira Gouveia va ser traslladat al jutjat a la tarda d'ahir escortat per dos cotxes de la Guàrdia Civil, on va passar a disposició judicial i va declarar durant més de cinc hores davant el titular del jutjat número 1, que instrueix el cas i que determinarà si decreta presó provisional per al detingut.

La Fiscalia Provincial de Guadalajara va avançar que demanaria presó provisional per a François Patrick Nogueira Gouveia, que podria enfrontar-se a presó permanent revisable per l'assassinat dels menors. Així ho va assenyalar la fiscal en cap de Guadalajara, Dolores Guiard, que va justificar aquesta petició de presó provisional "en la gravetat dels fets i enl'absència d'arrelament al país".

En relació amb les possibles penes en cas que ratifiqui la seva culpabilitat davant del jutge, la fiscal en cap va assenyalar que, segons l'article 140 del Codi Penal, després de la reforma de l'1 de juliol del 2015, els assassinats de nens menors de 16 anys estan penats amb presó permanent revisable.