Dijous tranquil a gran part del territori català, sense previsió de pluges i amb un lleuger descens de les temperatures. Predomini del cel serè o poc ennuvolat pel pas d'algun núvol alt i prim, segons el Servei Meteorològic de Catalunya. A banda, hi haurà estrats baixos a Ponent.

MANRESA: La jornada començarà amb núvols de tipus mitjà i alt. Deixarà alternança de núvols i clars. A la tarda, núvols de tipus mitjà i alt, situació que es mantindrà durant la nit.

BERGA: La jornada començarà amb núvols de tipus mitjà i alt. Deixarà alternança de núvols i clars. A la tarda, núvols de tipus mitjà i alt, situació que es mantindrà durant la nit.

IGUALADA: Els clars i els núvols s'alternaran durant tot el matí. A la tarda s'alternaran els núvols i les clarianes. Aquesta situació es mantindrà durant la nit.

SOLSONA: La jornada començarà amb núvols de tipus mitjà i alt. Deixarà alternança de núvols i clars. A la tarda el cel es mantindrà serè i sortirà el sol.

PUIGCERDÀ: Els clars i els núvols s'alternaran durant tot el matí. A la tarda, núvols de tipus mitjà i alt, situació que es mantindrà durant la nit.

LA SEU D'URGELL: La jornada començarà amb núvols de tipus mitjà i alt. Deixarà alternança de núvols i clars. A la tarda, núvols de tipus mitjà i alt, situació que es mantindrà durant la nit.

MOIÀ: Cel tapat a primera hora. La situació anirà millorant a mesura que avanci el matí. A la tarda el cel estarà cobert, amb plugims intermitents.