El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha negat aquest dissabte que hi hagi discrepàncies entre cossos policials perquè «la col·laboració és magnifica i la coordinació és absoluta i la informació flueix».

El president ha fet aquestes declaracions després que el ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, assenyales que la cèl·lula es podia donar per «desarticulada» i que el conseller d'Interior, Joaquim Forn, afirmés que els Mossos d'Esquadra no donen per desarticulada la cèl·lula terrorista que va atemptar a Barcelona i a Cambrils perquè encara hi ha una persona en cerca i captura. «Potser el ministre no s'ha expressat correctament», ha dit Puigdemont.

«La versió que s'ha de donar sobre l'actualitat policial l'han de donar els Mossos d'Esquadra i el Departament d'Interior que és la versió oficial», ha remarcat el president. En aquest sentit, ha apuntat que està clara la situació per molta gent i és que «encara no s'han detingut alguns elements identificats que formaven part d'aquesta acció criminal i, com ha dit el conseller, no es pot donar per desarticulada encara aquesta cèl·lula».