Dues persones van resultar ferides de caràcter greu pels trets d'una arma de foc en un tiroteig que va tenir lloc ahir a la tarda en un bar del centre de Sant Carles de la Ràpita.

Els fets en qüestió van passar cap a les cinc de la tarda, quan un home i una dona, que era la seva exparella, van entrar al bar Punxa and Pinxo, situat al carrer fr Sant Isidre amb Comte de Montemolín d'aquest municipi del Montsià.

Segons van explicar fonts de la policia, la parella va entrar a la recerca d'un home que en aquells moments es trobava a dins del bar. Aleshores, l'individu que havia entrat amb la dona a l'establiment va disparar al tercer subjecte a l'espatlla.

El ferit té 46 anys i va ser traslladat a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Ahir al vespre, aquest ferit es trobava en estat greu però no es temia per la seva vida. En el mateix moment també va resultar ferida també la dona, de 32 anys d'edat, a la cama, no se sap exactament si perquè va intentar aturar l'agressor o perquè aquest va disparar expressament contra ella.

La dona ferida també va ser traslladada al Verge de la Cinta i anit tampoc no es temia per la seva vida.

L'agressor va fugir després dels trets, i a l'hora de tancar aquesta edició els Mossos d'Esquadra l'estaven buscant. Les fonts van indicar que seria un home de nacionalitat espanyola, probablement veí d'aquest municipi. D'altra banda, els dos ferits són d'origen africà.