Un dels elefants que viatjava en el camió que ha bolcat aquest dilluns a l'A-30, al seu pas per Pozo Cañada (Albacete) ha mort, mentre que altres dos paquiderms han resultat ferits.

El director de la Direcció General de Trànsit, Gregorio Serrano, ha informat en el seu perfil de la xarxa social Twitter que, dels cinc elefants que viatjaven en el camió que ha bolcat a les 16.03 hores a l'altura del quilòmetre 23 de l'A -30 en sentit Múrcia, un ha mort i dos més estan ferits.

Fonts de la DGT han indicat a Efe que, com a conseqüència de l'accident, l'A-30 ha estat tallada al trànsit dues hores i mitja, però ja ha quedat restablert.

L'A-30 havia quedat tallada aquesta tarda al seu pas per la localitat d'Albacete Pozo Cañada a causa de l'accident d'un camió que ha provocat que els elefants que transportava hagin quedat lliures per la carretera.

La Direcció General de Trànsit ha informat a la seva pàgina web que l'accident s'ha produït a les 16.24 hores d'avui i que, com a conseqüència, està tallada la carretera A-30 al quilòmetre 22, a l'altura del terme municipal de Pozo Cañada, en sentit Múrcia.

A més, l'Ajuntament dePozo Cañada ha informat en el seu perfil de la xarxa social Twitter, consultat per Efe, que el trànsit ha estat desviat cap a la N-301 al seu pas per la localitat.

En aquesta mateixa xarxa social, l'Ajuntament de Pozo Cañada ha publicat una fotografia en què es pot veure un camió bolcat i creuat a l'autovia i almenys, quatre elefants en els dos carrils de la carretera i al voral.