Els tres magistrats que conformen el tribunal que va jutjar la primera època de la trama de cor-rupció Gürtel (1999-2005) han manifestat «discrepàncies» a l'hora de redactar la sentència, per la qual cosa el ponent de la mateixa i president de la secció segona de la sala penal, Ángel Hurtado, ha encarregat als seus dos companys la redacció de les parts en desacord, segons explica en l'acord redactat ahir.

Segons van indicar fonts jurídiques, una vegada els altres magistrats del tribunal, que són José Ricardo de Prada i Julio de Diego, redactin aquestes parts de la sentència en les quals no estan d'acord amb el ponent, els tres analitzaran els arguments d'uns i altres.

Després de més d'un any de sessions, el judici dels primers anys de la trama Gürtel, amb 37 acusats, va quedar vist per a sentència el 17 de novembre de l'any passat. Entre els principals investigats hi ha el presumpte líder de la xarxa, Francisco Correa, i una desena d'exalts càrrecs del PP, com l'extresorer dels populars, Luis Bárcenas.