n Un motorista va morir dissabte a la nit en xocar violentament contra un camió al punt quilomètric 5,5 de la C-1413, al terme municipal de Sant Cugat del Vallès, segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT) en un comunicat.

Els agents dels Mossos d'Esquadra van rebre l'avís de l'incident cap a dos quarts de nou del vespre i es van activar set patrulles de la Policia catalana, quatre dotacions de Bombers i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Per causes que encara a l'hora de tancar aquesta edició s'estaven investigant, hi va haver una col·lisió entre un camió i la motocicleta i va resultar mort el motorista, un home de 43 anys -F.G.A.-, de nacionalitat espanyola i veí del Papiol.

Com a conseqüència del greu sinistre, la C-1413a va estar tallada en ambdós sentits fins a la una de la matinada, fet que va provocar que els conductors que van passar per la zona haguessin d'optar per vies alternatives per poder arribar al seu destí.

D'altra banda, un xoc entre dos motoristes va acabar amb els ocupants ferits de poca gravetat a la GIV-5201 a l'altura del quilòmetre 1 al seu pas per Arbúcies pels volts de les dotze del migdia.