Armats, passos, silencis que només trenquen els aplaudiments dedicats a alguns participants a la processó, com la Macarena o l'admirada però inquietant Dansa de la Mort, tornaran a fer-se seus els principals carrers del Barri Antic i del centre de Manresa, demà amb la processó de Divendres Sant. Començarà a 2/4 de 9 del vespre, mitja hora més tard del que era habitual fins ara, perquè la nit doni més espectacularitat a la cerimònia. Amb la claror de dia no se'n podrien apreciar els detalls.

Els actes, però, ja començaran al matí. A les 9 hi haurà un viacrucis a l'interior de l'església de Sant Josep, al Poble Nou, i posteriorment a les 11 n'hi haurà un altre a la basílica de la Seu, on a 2/4 de 5 de la tarda hi haurà missa solemne.

També entre avui i demà al matí tots els passos que participaran a la processó ja s'aniran traslladant a la Seu, tret del de la confraria del Natzarè i el de la Mare de Deu de la Bona Mort. El primer es podrà veure demà al matí al vestíbul de de Ca la Buresa, i el segon estarà exposat a la casa Rius-Pastor, al carrer de Jaume I, 1. Demà a les 6 de la tarda els Armats recolliran els passos i els acompanyaran a la Seu.