Els Bombers van fer, entre la nit de divendres i ahir, prop d'una vintena de sortides a causa de les pluges a les nostres comarques. Al Bages, el primer dels avisos es va fer divendres a la nit, amb la sortida de via d'un turisme al Pont de Vilomara, amb un ferit lleu. Pocs minuts després, a Castellfollit, a la C-37, un vehicle xocava contra una pedra. El conductor va resultar ferit lleu. A la mateixa carretera, a Sant Salvador, els Bombers també van de desplaçar-s'hi per fer una neteja de calçada per un altre despreniment a la calçada. Durant la nit, també es va rebre l'alerta d'un arbre caigut al parc municipal de Sallent. I un altre, que perillava de caure, va haver de ser tallat ahir el migdia.

Pel que fa al Berguedà, es va produir una sortida de via d'un turisme a la C-16, a Berga, sense ferits. A Gironella hi va haver un despreniment de roques. Ahir el matí, els Bombers també van haver d'inspeccionar el mur d'una casa que, a causa de la pluja, perillava d'esfondrar-se. Mentre que al Solsonès l´única incidència va ser una branca que perillava de caure a la C-26, a Castellar de la Ribera, l'Anoia va registrar tres avisos. Dos van ser accidents de trànsit a l'A-2, a Òdena i el Bruc, sense ferits i l'altre, un accident al nucli d'Igualada en què un vehicle va xocar contra un arbre. El conductor va resultar ferit lleu.

L'autovia A-2 també va registrar sinistres al seu pas pel Baix Llobregat Nord. Hi va haver un accident múltiple amb dos ferits lleus a Collbató, i un ferit lleu en un xoc entre dos cotxes a Martorell. A la mateixa autovia, al terme d'Esparreguera, també es va produir el despreniment d'un mur. També hi va haver una esllavissada a la B-1120, a Olesa, i al mateix terme, però a la C-55, va caure un arbre. Paral·lelament hi va haver inundacions a dos pàrquings d'Esparreguera i a un d'Olesa.