Un veí de Sant Joan de Vilatorrada de 51 anys, Jorge Rosendo López Catllà, va morir ahir al vespre en ser atropellat per un cotxe quan travessava a peu l'eix del Cardener (C-55), just a l'alçada de la població. L'accident va tenir lloc davant per davant de casa seva, que està situada al costat de la carretera.

Els fets, segons van explicar fonts policials i del SEM, van tenir lloc a 1/4 de 9 del vespre a l'altura del punt quilomètric 36 de la C-55, entre els accessos a la població del Pont Petit i del Pont Nou. Un turisme que circulava en sentit Cardona va envestir de ple el vianant, que creuava la calçada per una zona sense il·luminació, en plena franja nocturna. El conductor va manifestar als Mossos d'Esquadra que es va trobar de sobte el vianant i que no va tenir temps de reaccionar ni, per tant, de poder frenar.

Fins a l'indret de l'accident, s'hi van desplaçar els Bombers de la Generalitat, que van intentar fer les primeres maniobres de reanimació a la víctima, i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que van dur a terme les maniobres posteriors. El personal mèdic, però, va confirmar al cap de poc la mort del vianant. Fins a l'indret també s'hi van desplaçar els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Sant Joan de Vilatorrada.