El passat 4 de juny, l´Escola Paidos va portar a terme la 4a edició dels Mia Victori Awards, una iniciativa impulsada per l´AMPA, que pretén reconèixer els treballs en llengua anglesa dels alumnes de l´escola. El nom d´aquests premis homenatja a la Mia Victori, una mare que va ser una de les impulsores del projecte educatiu en anglès a l´Escola Paidos.

L´acte d´entrega dels premis, va ser conduit per un ex alumne, el Sr. Josep Vives i també va comptar amb la presència del Sr. Gerard Figueras, Director del Consell Català de l´Esport, que va dirigir unes paraules als assistents, remarcant la importància que tenia adquirir coneixements de l´anglès, tant en l´àmbit educatiu com en l´esportiu.

En total hi van participar 252 alumnes de 5è i 6è de primària i de 1r, 2n, 3r i 4rt d´ESO, formant-se tres categories:

1.- Categoria 5è i 6è de primària: El 1r premi va ser per l´alumne Maria Martinez Caballero, i els finalistes els alumnes Guillem Cabrera Espinach i Roger Mensa Fité.

2.- Categoria 1r i 2n d´ESO: El 1r premi va ser per l´alumne Guillem Orriols Caballol i els finalistes els alumnes Aina Bueso Huguet i Sara Gámiz González.

3.- Categoria 3r i 4t d´ESO: El 1r premi va ser per l´alumne Claudia Gener Vila i els finalistes els alumnes Judit Camps Bruch i Sara Estruch Sotoca.

El primer premi de la categoria de 3r. i 4rt. d´ESO, consistia en un cap de setmana a Londres per a dues persones, per tal de poder posar en pràctica i ampliar els coneixements apresos durant el curs. Els Mia Victori Awards, premien l´excel·lència dels alumnes, en quant a la riquesa del llenguatge, l´originalitat de la història i la capacitat per desenvolupar-la en la llengua anglesa. L´acte també va comptar amb la participació dels alumnes de P5, que van cantar dues cançons en anglès.