El passat 25 de juny, Convergència i Unió acreditava davant la Junta Electoral Provincial de Barcelona les persones designades per la Federació a ocupar els llocs de consellers comarcals en les seves respectives comarques.

Havent-se fet efectiva la seva proclamació oficial, Convergència Bages informa de la seva designació:

Joan Torres, actual alcalde de Sant Vicenç de Castellet, que a més de conseller comarcal serà també el portaveu del grup comarcal al Consell Comarcal.

Els dotze restants seran Albert Miralda, alcalde de Sant Salvador de Guardiola; Gil Ariso, alcalde de Sant Joan de Vilatorrada; Josep M. Canudas, alcalde de Súria; Josep Tarín, alcalde de Talamanca; Santi Llopart, regidor de Castellbell i el Vilar; Montse Claret, regidora de Santpedor; Narcís Lupon, regidor de Sant Fruitós de Bages; M. Carme Alòs, regidora de Navarcles; Xavier Silva, regidor de Monistrol de Montserrat.

Per part d´Unió, han estat designats Miquel Davins, regidor de Manresa; Olga Sánchez, regidora de Manresa i Roger Genescà, regidor d´Artés.

CiU recorda que la voluntat era formar un govern de consens amb les principals forces polítiques de la comarca. Lamenta que malgrat els intents no hagi pogut ser, però asseguren treballar des de l´oposició amb empenta, responsabilitat i rigor en benefici del conjunt de la comarca.