El nou pavelló de Navarcles va superar ahir amb nota la jornada de portes obertes perquè veïns i usuaris poguessin descobrir com serà el nou equipament, coincidint amb la festa major del municipi.

L'alcalde de Navarcles, Llorenç Ferrer, que feia de guia en les diferents visites que es van anar succeint al llarg del matí, explicava que la previsió és que les obres s'acabin cap al mes d'octubre. De fet, en aquests moments, tant a l'interior com a l'exterior encara falta bona part de l'obra, però ja es pot veure tota l'estructura definitiva de l'equipament i també els diferents espais que hi haurà a l'interior, com són la pista, les grades, els vestuaris, el magatzem i l'espai per als clubs i les entitats.

El nou pavelló està pensat especialment per a la pràctica esportiva, sobretot hoquei patins i bàsquet, i no tindrà l'escenari de l'antic equipament. Per aquest motiu, un dels visitants, Oleguer Puig, lamentava que l'equipament "perdi funcionalitat, i ara, tot i que es podran fer concerts, serà més difícil". Tot i això, assegurava que la nova construcció "m'agrada molt, està molt bé" i malgrat la pèrdua de l'escenari afirmava que "ja convenia modernitzar el pavelló. El que teníem era molt vell i cutre i el d'ara estarà en condicions", una opinió que compartien la resta de visitants del seu grup. Un dels aspectes positius que Puig celebrava és el canvi d'ubicació dels vestuaris, que fins ara estaven sota l'escenari. En el nou immoble, estaran a peu de carrer i, a més a més, els jugadors hi podran accedir per una porta diferent a la qual el públic accedirà a les grades sense haver de fer volta pel pavelló.