Súria acollirà avui i demà diverses activitats en el marc de la tercera Festa Solidària, que organitza l'Associació de Voluntaris, amb el suport de l'Ajuntament, el Centre d'Esports Súria, i el departament de Benestar Social i Família.

Aquest vespre, a les 8, hi ha previst un sopar solidari per un preu de 5 euros, a les pistes de l'Escorxador (era previst al parc municipal Macary Viader, però s'ha canviat amb previsió de pluja). Es preveu l'assistència de l'Avi del Barça, i hi haurà exposades dues de les copes obtingudes pel primer equip de futbol. Actuaran el Foment Cultural, Morlan River, Glòria Tàpia i Àlex Cabrillana, de l'escola de Dansa Maria Cinta, Oriol Macià, Queralt Adam i Roc Esquius, la coral Sòrissons, la Societat Coral Llanterna, i King Size.

Demà, a les 12, es farà un vermut acústic, també al pati de l'Escorxador, i tot seguit, l'actuació del grup Carmí i bitlles catalanes.

L'Associació de Voluntaris de Súria organitza diverses activitats solidàries al llarg de l'any, com ara la recollida d'aliments, o accions de suport a infants i a la gent gran.