El públic va aplaudir de valent el nou concurs de les anelles que va tenir lloc a la plaça que més tard va acollir el corre de bou de Cardona. El mecanisme del concurs era simple, però guanyar-lo es va convertir en una tasca extremadament complexa. Els participants havien d'introduir una anella de petites dimensions a la banya de la vaqueta. Un cop acabat el concurs va començar l'acte més tradicional, el corre de bou, que al tancament de l'edició s'estava desenvolupament sense incidències.

Al concurs de les anelles els participants anaven en parelles. En van sortir sis, que cada una tenia una tanda de tres minuts per introduir les anelles a la banya de la vaqueta. Les anelles eren de petites dimensions i per aquest motiu els participants s'havien de col·locar ben bé davant de l'animal per aconseguir-ho. Ahir al vespre es va demostrar que es tracta d'una tasca extremadament difícil, ja que només una parella va aconseguir el repte. Ismael Cárdenas i Aron Fernández, provinents de Tortosa, van col·locar cinc anelles. De fet, va ser l'única parella que ho va assolir l'objectiu, ja que la resta no van introduir cap anella a la banya de les vaquetes que van sortir.

El públic va gaudir amb aquesta nova activitat del programa d'actes, que tindrà continuïtat l'any en l'edició del proper any. Entre els participants hi havia dues parelles de Cardona i un altra formada per un jove del mateix muncipi acompanyat d'un altre de Saragossa. La majoria, però, venien de les Terres de l'Ebre, on també tenen una llarga tradició en correbous. Entre els "olé" i els aplaudiments dels assistents, un ensurt va mantenir expectant uns segons al públic, quan un dels concursants es va enfilar al burladero tot fugint de la vaqueta i una banya li va fregar la panxa.