Artés celebrarà aquest dissabte el Correllengua amb un seguit d'actes lúdics i amb la figura central del poeta, cantant i actor Ovidi Montllor, a qui es retrà homenatge en el vintè aniversari de la seva mort. A la biblioteca municipal s'ha instal·lat una exposició amb un recull de les seves obres, que es podrà visitar fins al 31 d'octubre.

L'acte central s'iniciarà a 2/4 d'11 del matí a la cruïlla del carrer Indústria amb carrer les Parres, on tindrà lloc el segon Torneig de Bitlles Catalanes i es farà un mural en record d'Ovidi Montllor.

A les 5 de la tarda el Correllengua es traslladarà al Parc Municipal, on hi haurà una Mostra de Cultura Popular amb la participació de geganters, grallers, bastoners i la colla castellera Picapolls de la Gavarresa. Seguidament, serà el torn del recital poètic a càrrec del Raïm de Poesia, la lectura del manifest, el cant dels Segadors, la Muixeranga i Sa Balanguera a càrrec de l'Escola Municipal de Música, i del berenar popular.

Finalment, a les 7 tindrà lloc el concert amb Ovidi3, un homenatge a la figura i obra d'Ovidi Montllor a càrrec de David Caño, Borja Penalba i David Fernàndez.