L'Agrupació de Veterans de Futbol del Pont de Vilomara organitza aquest diumenge una jornada solidària amb exjugadors del Barça i el cantant Dani Flaco per recaptar fons per a les tres famílies veïnes del Pont que pateixen casos de càncer infantil.

La jornada començarà a les deu del matí amb una cercavila dels gegants del poble a càrrec del Grup d'Infància i Joventut. A les dotze, es disputarà el partit entre els veterans del Vilomara i un combinat d'exjugadors del Barça. La matinal també inclourà inflables al costat del camp de futbol. A les sis de la tarda, el centre cívic Evaristo de la Torre acollirà el concert de Dani Flaco i del vilomarenc Pepo López. Flaco visita el Pont "per aquesta bona causa", destaca l'organització. El preu de l'entrada és de cinc euros. Es poden adquirir el mateix dia al centre cívic i també de manera anticipada a Sibelius i al Voilà de Manresa, a l'Oncle Jack de Barcelona i a diversos establiments del Pont.

L'Agrupació de Veterans tindrà la col·laboració de comerços i entitats locals i comarcals, l'Associació de Lluita contra el càncer infantil Adrián González Lanza i l'Ajuntament del Pont.