Navarcles va viure ahir una jornada conflictiva entre pares i direcció de l'escola Catalunya, d'una banda, i Ajuntament de l'altra. El motiu va ser els problemes que fa temps que s'arrossega la caldera de la calefacció del centre, que l'Ajuntament té pendent de canviar des de començament d'any. Es tracta de la caldera de gasoil de l'edifici vermell, que ahir es va tornar a espatllar, i la temperatura es va quedar a tan sols 11 graus durant bona part del matí, de manera que es va traslladar tots els alumnes a l'edifici verd.

Així ho va constatar la direcció de l'escola en un comunicat que va fer arribar als pares, per explicar-los la situació, i advertir-los que l'escola es podria veure obligada a tancar fins que el problema no se solucioni definitivament. En aquesta carta, l'escola recordava el compromís adquirit per l'Ajuntament de canviar la caldera de gasoil per una de gas, "la Setmana Santa del curs passat, després a l'estiu, i finalment el 15 d'octubre", sense que, de moment, s'hagi complert.

La situació d'ahir va posar en alerta alguns pares, fins al punt que, a títol individual, es va convocar una concentració davant l'ajuntament a la tarda. Tanmateix, una reunió de l'AMPA amb l'Ajuntament i un comunicat posterior de l'alcalde amb el compromís de solucionar definitivament el problema, va calmar els ànims, i van ser poques les persones que finalment es van concentrar.