Els conductors que vulguin beneficiar-se dels descomptes que d'aquí a dues setmanes es començaran a aplicar a l'autopista Terrassa-Manresa, que inclou la gratuïtat d'un tram del traçat al Bages, ja poden sol·licitar des d'ahir a la concessionària el teletac, imprescindible per poder accedir a aquestes bonificacions.

La petició per aconseguir el dispositiu s'ha de tramitar a través de la web de l'empresa (www.autema.com) és gratuït però sí que se li aplica una quota de manteniment anual de 12 euros més IVA, establert per l'empresa concessionària. Per adquirir-lo cal entrar al portal de la concessionària, introduir les dades personals i seleccionar el producte, seleccionar el mitjà de pagament i confirmar l'alta. Un cop feta la gestió, els usuaris rebran el teletac al seu domicili en el termini de 48 hores. El dispositiu no comporta cap compromís de permanència, i es pot associar a targetes de crèdit o a comptes de qualsevol banc vàlids a Catalunya.

Precisament, la Generalitat va posar en marxa ahir una web específica per informar dels descomptes que -tal com va informar Regió7 en l'edició del 3 de desembre- entraran en vigor a l'autopista Terrassa-Manresa a partir del proper 4 de gener. En aquest espai, accessible a través del portal del departament de Territori i Sostenibilitat, hi ha un apartat on s'informa de la manera d'obtenir els dispositius teletac. En concret, es detalla que les persones que vulguin aconseguir-ne un el poden sol·licitar a través del web de la concessionària.