Rosa Grané és la nova presidenta de la secció local d'ERC a Sant Joan de Vilatorrada, després d'una assemblea que va comptar amb la presència del president comarcal, Albert Mulero, així com de la senadora republicana Mirella Cortès.

L'assemblea també va escollir la resta de membres de l'executiva que acompanyaran a la nova presidenta. Montse Barea, com a secretària d'Organització; Joan Casahuga, secretari de Finances; Eudald Fíguls, secretari d'Imatge i Comunicació; Maite Garcia, secretària d'Igualtat i de les Dones; i Ramon Planell, portaveu del Grup Municipal.

Rosa Grané, que és higienista dental i sòcia d'un centre dental, és la primera vegada que té assignades tasques d´aquesta responsabilitat. Tanmateix, manifestava que «prenc aquest repte amb molta il·lusió i amb la tranquil·litat d'estar acompanyada d'un equip de persones amb moltes ganes de treballar pel municipi i d'enfortir el projecte republicà». La nova presidenta s'ha proposat com a objectius «reforçar la feina que estan duent a terme els nostres tres regidors al consistori i apropar-la a la resta de companys de la secció local, així com a la resta de veïns i veïnes». Per això preveu organitzar debats oberts i trobades mensuals de seguiment amb el grup municipal, i impulsar el contacte amb les entitats locals per copsar les seves necessitats.