La CUP de Sallent denuncia el que considera una "mala gestió" de la brigada municipal que fa l'equip de govern de CiU i PSC. Segons la formació, que és a l'oposició, els treballadors fan un excés d'hores extres "per realitzar treballs no urgents ni específics" com desbrossar carrers, treure herbes i branques o moure cadires i escenaris. Unes tasques que, segons la CUP, podrien dur a terme persones del municipi que estan a l'atur.

Concretament, segons la CUP, l'any passat l'Ajuntament de Sallent va destinar més de 18.000 euros al pagament d'hores extraordinàries. Així mateix, el grup de l'oposició considera un "escàndol" el fet que "a certs treballadors de la brigada municipal se'ls va pagar més de 6.000 euros en hores extres en només cinc mesos" i assegura que, en alguns casos concrets, "s'han pagat fins a 1.700 euros en hores extraordinàries en un sol mes i a un sol treballador".

En la mateixa línia, la formació assegura que, mirant al detall els informes de les hores extres, "es pot veure com ha estat molt comú que treballadors facin quatre hores extres per dia, d'una jornada de vuit hores, i han arribat a treballar dotze hores diàries". Des de la formació volen deixar clar que "la culpa no és dels treballadors, que fan el que els diuen, sinó dels seus responsables polítics".