L'Ajuntament de Castellbell i el Vilar preveu posar en marxa properament les obres d'urbanització del sector de la Vall de Montserrat. La licitació dels treballs s'espera que es pugui fer d'aquí a poc, amb l'objectiu de poder-los executar dins d'aquest mateix any.

La urbanització de la Vall de Montserrat permetrà donar servei a més de 400 parcel·les que s'inclouen dins d'aquest sector, i les actuacions que s'hi han de fer tenen un pressupost de 8 milions d'euros. El cost serà assumit pels propietaris de les finques i pel mateix Ajuntament, per la qual cosa el consistori demana la col·laboració dels veïns per fer possible aquest projecte, ja que considera que necessita una intervenció "urgent".

Per tal de facilitar al màxim l'operació que ha de permetre tirar endavant les obres, l'Ajuntament ha fet gestions amb les entitats bancàries que hi ha al municipi per tal que els veïns puguin accedir al finançament necessari amb unes condicions tan avantatjoses com sigui possible.

Per tal de mantenir informats els veïns afectats, l'Ajuntament ha previst diverses sessions explicatives, en què es donaran detalls de les obres. Es faran aquest cap de setmana, 19 i 20 de març, al Centre Cultural Joan Masats. L'Ajuntament també atendrà els veïns a les oficines del Burés (l'antic espai Impuls Castellbell), de dilluns a divendres, de 8h a 15h, o trucant al 93 828 38 62.