Súria obre les sol·licituds per a un habitatge municipal en règim de lloguer

El termini per a les peticions es posarà en marxa aquest dimarts, 14 de maig

L’habitatge és ubicat al carrer Transportador, al barri de Santa Maria

L’habitatge és ubicat al carrer Transportador, al barri de Santa Maria / AJUNTAMENT DE SÚRIA

Redacció

L'Ajuntament de Súria obrirà el dimarts 14 de maig el termini de presentació de sol·licituds per a l’adjudicació d’un habitatge municipal en règim de lloguer. La convocatòria s’adreça a persones i unitats de convivència amb rendes inferiors a dues vegades l'indicador de renda de suficiència (IRSC). El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert fins al pròxim 26 de juny.

L’habitatge és ubicat al carrer Transportador (barri de Santa Maria) i té una superfície de 51 metres quadrats, amb cuina menjador, una habitació doble, una habitació individual, un bany i un balcó. L’ocupació màxima de l’habitatge és de tres persones.

Interior de l’habitatge, ubicat al carrer Transportador, al barri de Santa Maria

Interior de l’habitatge, ubicat al carrer Transportador, al barri de Santa Maria / AJUNTAMENT DE SÚRIA

La durada del contracte de lloguer serà de tres anys prorrogables a dos anys més, amb un lloguer mensual de 206 euros que inclou la taxa de residus. Per presentar-se a la convocatòria caldrà tenir una antiguitat mínima de dos anys d’empadronament en el municipi de Súria, a més d’estar al corrent de pagament de deutes amb l’Ajuntament i amb Hisenda.

La selecció per barem es farà en funció de la necessitat d'habitatge i les circumstàncies personals de les persones sol·licitants (edat, discapacitat d'algun dels membres de la unitat de convivència o situació de mobilitat reduïda), d'acord amb les bases de la convocatòria.

L’habitatge és ubicat al carrer Transportador, al barri de Santa Maria

L’habitatge és ubicat al carrer Transportador, al barri de Santa Maria / AJUNTAMENT DE SÚRIA

La persona o unitat de convivència adjudicatària haurà d’assumir les despeses corresponents als subministraments d’aigua, gas, electricitat, telèfon o qualsevol altre dels que disposi o s’instal·lin en l’habitatge. També haurà de contractar, a càrrec seu, una assegurança que cobreixi la responsabilitat civil davant de tercers i el contingut de l’habitatge.

El Servei Municipal d’Habitatge va adjudicar l’any passat altres dos habitatges municipals cedits temporalment en règim de lloguer per a persones i unitats de convivència en situació de vulnerabilitat social, risc d’exclusió residencial i altres necessitats.