Ascens de les màximes en un dimarts ennuvolat

Manresa registrarà la temperatura més alta de la regió, 25 graus

Predicció del temps de dimarts 21 de maig

Predicció del temps de dimarts 21 de maig / SMC

Redacció

Dimarts, la temperatura mínima baixarà lleugerament i la màxima ascendirà, segons el Servei Meteorològic de Catalunya. A la Catalunya central, els termòmetres arribaran als 25 graus a Manresa, on els valors poden caure fins als 8 graus. També a les comarques de l'àmbit de cobertura d'aquest diari, les temperatures es mouran entre els 8 i els 24 graus a Igualada; els 7 i els 22 a Solsona; els 6 i els 21 a la Seu d'Urgell; els 4 i els 18 a Puigcerdà; els 7 i els 21 a Berga i els 8 i els 21 a Moià.

Respecte a l'ambient, fins al final del matí, el cel estarà lleugerament tapat en general, tret a puts del Pirineu, el Prepirineu i el litoral, on els núvols poden ser més destacats. A partir de llavors, s'intensificaran a punts de muntanya.

Pel que fa a les precipitacions, no es descarten ruixats durant les primeres hores del dia al nord-est del país. A partir de llavors, s'iniciaran ruixats a punts del Prepirineu, Pirineu, interior del quadrant nord-est i el prelitoral. Al terç oest també s'esperen pluges d'intensitat feble o moderada que poden arribar acompanyades de tempesta o pedra.