Navàs enllesteix el gran mural amb imatges icòniques del poble

El treball, obra de Roc Blackblock, es pot veure a la paret de l'antic cinema Espanyol

05.04.2016 | 13:19
Navàs enllesteix el gran mural amb imatges icòniques del poble
Navàs enllesteix el gran mural amb imatges icòniques del poble

Amb la signatura del reconegut grafiter Roc Blackblock, ja es pot veure acabat a l´espai de l´antic cinema Espanyol, un gran mural que ret homenatge a la memòria històrica de Navàs, amb imatges icòniques del poble, com l´antiga estació del tren, la cooperativa i els seus treballadors.

El lloc on s´ha pintat el mural era l´antic cinema Espanyol, on abans hi havia hagut la sala de cine de la Cooperativa la Fraternitat, que va estar activa fins a finals dels anys 80, i es va enderrocar el 2010. La paret on hi ha el mural fa uns 10 m. d´alçada per 16 m. d´amplada.
El regidor de Cultura, Promoció Econòmica, Participació i Noves Tecnologies, Genís Rovira, justifica la iniciativa com una manera de dignificar espais degradats i de recuperar la memòria històrica del poble.

L´Ajuntament de Navàs, aquest mes de març, ha dignificat aquest solar de l´antic cinema Espanyol amb la creació d´un aparcament de zona blava de dia, i de nit tindrà la particularitat de ser una zona reservada pels veïns del carrer de la Pau, que és molt estret i els vehicles s´aparquen sobre la vorera, provocant-hi desperfectes i molèsties als vianants. En total s´ha generat un espai d´aparcament de 14 vehicles, dues pel servei d´emergències del CAP Navàs.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema