L'Ajuntament de Navarcles preveu iniciar aquesta segona quinzena de maig les obres d'adequació d'una pista de skate, i que tindran una durada aproximada de dos mesos. Es construirà al lloc on ara hi ha la pista d'atletisme.

L'inici dels treballs arriba després d'alguns entrebancs que n'han retardat la posada en marxa. I és que l'Ajuntament va aprovar el projecte de la nova pista a començament d'abril, però va quedar desert en primera convocatòria, i no ha estat fins ara que s'ha pogut adjudicar definitivament a l'empresa navarclina Construccions F60 2012 SL, que executarà l'obra en col·laboració amb altres empreses especialitzades.

Els treballs aprofitaran la plataforma de formigó de la pista d'atletisme actual i se'n doblarà la superfície. De fet, aquesta zona està concebuda com un espai que també pugui ser utilitzat com a parc en els moments en què ningú no hi patini. Per això, s'ha plantat una renglera d'arbres i és previst retirar la tanca actual que encercla la pista perquè esdevingui un espai obert utilitzat per patinadors i caminadors.