L'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola ha finalitzat el procés d'unificació dels dos bancs d'aliments que tradicionalment funcionaven al municipi i n'ha creat un de sol que donarà servei als 80 usuaris que se'n beneficien. El ple ordinari celebrat dijous al vespre va donar llum verd a l'acord signat entre el consistori i l'Associació Benèfica de Sant Salvador de Guardiola, que gestionava aquest servei.

El regidor de Serveis Socials de l'Ajuntament de Sant Salvador, Manel Garcia, va explicar que amb aquest conveni es finalitza un procés "necessari per ser més efec- tius i respondre de forma àgil a necessitats que requereixen una resposta urgent". El regidor també va explicar que amb el banc d'aliments municipal "es garanteix el control i seguiment de tots els usuaris per part dels serveis socials municipals".

De fet, Manel Garcia va concretar que "el gruix d'usuaris provinents de l'associació benèfica han estat atesos de forma individual per serveis socials i s'han valorat des d'una perspectiva integral totes les necessitats que tenien per tal de poder-ne fer un seguiment acurat".