Protecció Civil de Sant Joan de Vilatorrada i l´Associació de Voluntaris de Protecció Civil porten a terme durant la Festa Major Infantil -que té lloc aquest cap de setmana- una campanya de repartiment de polseres identificatives per a menors d´edat. L'objectiu és facilitar i reduir el temps de localització en cas de pèrdua dels infants.

Aquestes polseres són reutilitzables, permeten posar el nom del menor i un telèfon de contacte que es pot modificar en funció de l´adult que en sigui el responsable, i s´aconsella que els menors les portin quan assisteixin a les activitats, especialment a les multitudinàries, amb la finalitat de reduir el temps d´angoixa en que hi ha un infant extraviat.

Les polseres s´han repartit a tots els alumnes de les 3 escoles i les 2 llars d´infant i de Sant Joan de Vilatorrada juntament amb un full informatiu per als pares. Durant els actes més multitudinaris de la Fesa Major Infantil, l´Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Sant Joan de Vilatorrada distribuiran polseres a aquells infants que no en tinguin a la carpa de Protecció Civil. Aquest projecte és possible gràcies a la donació de 3.000 polseres que ha lliurat la direcció general de Protecció Civil de la Generalitat al departament de Protecció Civil de l´Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada.

Tres dies intensos

Sant Joan de Vilatorrada comença divendres a la tarda la Festa Major Infantil. A partir de les 6, arrencaran les dues cercaviles de colors, que acabaran a la Plaça Major amb una pluja de confeti. Al vespre es farà el sopar a la fresca i ball disco a Cal Gallifa.

Dissabte el plat fort serà la merengada, ensabonada, ruixada i la piscina de xocolata a la Plaça Major, a partir de les 5 de la tarda. Al vespre, es farà el correfoc infantil i a la nit hi haurà l´espectacle de Foc Foc Crema Crema, al Parc Catalunya. Diumenge, el muntatge Seny i Rauxa, ideat per l´Aula de les arts de carrer de Sant Joan, homenatjarà els Pastorets de Folch i Torres, en l´any del seu centenari. La festa acabarà amb un vermut.