Sant Joan reparteix 3.000 polseres de localització per la Festa Infantil

Es vol fomentar la seguretat i la rapidesa en la detecció si s'extravien infants en els actes

18.06.2016 | 07:42

Protecció Civil de Sant Joan de Vilatorrada i l´Associació de Voluntaris de Protecció Civil porten a terme durant la Festa Major Infantil –que té lloc aquest cap de setmana– una campanya de repartiment de polseres identificatives per a menors d´edat. L'objectiu és facilitar i reduir el temps de localització en cas de pèrdua dels infants.

Aquestes polseres són reutilitzables, permeten posar el nom del menor i un telèfon de contacte que es pot modificar en funció de l´adult que en sigui el responsable, i s´aconsella que els menors les portin quan assisteixin a les activitats, especialment a les multitudinàries, amb la finalitat de reduir el temps d´angoixa en que hi ha un infant extraviat.

Les polseres s´han repartit a tots els alumnes de les 3 escoles i les 2 llars d´infant i de Sant Joan de Vilatorrada juntament amb un full informatiu per als pares. Durant els actes més multitudinaris de la Fesa Major Infantil, l´Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Sant Joan de Vilatorrada distribuiran polseres a aquells infants que no en tinguin a la carpa de Protecció Civil. Aquest projecte és possible gràcies a la donació de 3.000 polseres que ha lliurat la direcció general de Protecció Civil de la Generalitat al departament de Protecció Civil de l´Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada.

Tres dies intensos

Sant Joan de Vilatorrada comença divendres a la tarda la Festa Major Infantil. A partir de les 6, arrencaran les dues cercaviles de colors, que acabaran a la Plaça Major amb una pluja de confeti. Al vespre es farà el sopar a la fresca i ball disco a Cal Gallifa.
Dissabte el plat fort serà la merengada, ensabonada, ruixada i la piscina de xocolata a la Plaça Major, a partir de les 5 de la tarda. Al vespre, es farà el correfoc infantil i a la nit hi haurà l´espectacle de Foc Foc Crema Crema, al Parc Catalunya. Diumenge, el muntatge Seny i Rauxa, ideat per l´Aula de les arts de carrer de Sant Joan, homenatjarà els Pastorets de Folch i Torres, en l´any del seu centenari. La festa acabarà amb un vermut.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Bages

Troben mort un veí de Súria en un garatge del carrer Diputació

Les primeres hipòtesis apunten que ha mort per inhalació de gasos tòxics

La cervesa artesana viu un moment d´esplendor a la Catalunya Central

El sector creix al mateix temps que els consumidors saben apreciar la diferència entre els seus...

L´Ajuntament d´Artés acorda donar impuls a una associació funerària

El compromís és incentivar que es creï una entitat, però amb la gestió desvinculada del consistori

La Col·legiata de Sant Vicenç de Cardona ja és Tresor de la Cultura Cinematogràfica Europea

La Col·legiata de Sant Vicenç de Cardona ja és Tresor de la Cultura Cinematogràfica Europea

L'escenari de diverses escenes de la mítica pel·lícula d'Orson Welles 'Campanades a Mitjanit' es...

Enllaços recomanats: Premis cinema