Les obres que s'estan duent a terme des de dilluns al cobert i l'entorn de l'antiga màquina del batre de Sant Fruitós obligaran aquest any a traslladar els actes de la Diada a la zona de la pista del Bosquet i la plaça d'Alfred Figueras.

Els actes començaran la vigília de la Diada amb una marxa de torxes organitzada per l'ANC de Sant Fruitós, amb un recorregut que començarà a les 9 del vespre a la plaça de l'Església i s'acabarà a la plaça d'Alfred Figueras.

En aquest mateix lloc, l'endemà es reprendran les activitats amb un esmorzar popular a 3/4 de 10 del matí, i a les 10 s'hissarà una nova senyera i es cantarà Els Segadors. Tot seguit, hi haurà sardanes amb la cobla Ciutat de Manresa, i l'acte religiós a la parròquia.

L'acte institucional començarà a 1/4 de 12, també a la pista del Bosquet i la plaça, amb l'actuació de l'Agrupació Coral Sant Fruitós, la lectura del manifest, i el parlament de l'alcalde, Joan Carles Batanés. Tot seguit, ball de gegants, i a partir de la 1, els busos cap a Berga sortiran de la carretera de Vic.