L'Ajuntament de Navàs explicarà avui en un acte obert als veïns quin és el procediment que cal seguir per presentar al·legacions al nou Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM). Ahir ja se'n va fer un. La trobada tindrà lloc a les 8 del vespre a la biblioteca.

El regidor d'Urbanisme, Josep Casafont, serà l'encarregat de respondre els dubtes dels assistents juntament amb Miquel Estruch, l'arquitecte que els darrers anys ha estat treballant el projecte. "Qui vulgui presentar una al·legació podrà venir aquí i informar-se, discutir i, fins i tot, si hi ha una proposta interessant, podríem incorporar-la. Volem facilitar les coses perquè no faci falta tenir formació o recursos econòmics per presentar al·legacions", diu Casafont.

El nou POUM es va aprovar el 18 de juliol. Feia dos mandats que estava encallat. És per això que el consistori ha decidit allargar el període previst per presentar al·legacions de 45 a 75 dies. El període va començar l'1 de setembre, i els veïns encara tenen més de dos mesos de marge per presentar-ne.