El grup municipal de Compromís amb Sant Joan, a l'oposició a l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, s'ha mostrat "sorprès" pel fet que en ple setembre l'equip de govern (CiU i ERC) "encara no tingui res concretat ni cap calendari establert" en la qüestió dels pressupostos participatius que preveu impulsar aquest mateix any.

Com va explicar aquest diari, dilluns, Sant Joan iniciarà enguany el procés participatiu al sector del Llobet, amb una partida de 90.000 euros. Ha contractat una empresa perquè coordini la recollida de propostes, que després s'hauran de votar i dotar-les d'una partida per executar-les.

Compromís amb Sant Joan lamenta que la concreció d'aquesta feina "no la veurem fins a la tardor, i s'hauran de votar els pressupostos participatius del 2016 en el moment que ja s'hauria de tancar el pressupost del 2017", apunta el seu líder, Albert Marañón. Assegura que "aquesta desídia afecta altres qüestions d'aquesta regidoria", com l'acord de modificació del reglament de participació ciutadana que diu que hi ha des de començament d'any, "però ara el govern s'ha tancat en banda; o el fet que en tot el mandat no s'ha constituït el Consell de la Vila.